September 18, 2019

Träffa din trapp- och räckesleverantör på BYGG REIS DEG 19,
Norges Varemesse i Lillestrøm. 16-19 Oktober!

Detta blir första gången du har chansen att träffa ABC Solutions under en mässutställning i Norge. Ta chansen att besöka oss och uppleva följande i monter C03-11.
Entrébiljetter hämtar du gratis på www.byggreisdeg.no Använd kodord: C03-11

Marknadens mest snabbmonterade spiraltrappa?
Med spiraltrappan “PERFORM” vill vi påstå att du sparar flera timmar i monteringstid.Jämfört mot marknadens tidigare lösningar. Kom och provmontera vårt demoexemplar i montern. Trappan levereras brandklassad i R30 och finns både i barnsäkert och indutsriellt utförande.

Tävla och vinn!
Montera en 1,5 meter hög demotrappa i montern på tid. De tre snabbaste paren under mässdagarna delar på en prispott till ett värde av ca 100 000:-

Träffa Pontus Tidemand.
Prata rally med en av världens bästa rallyförare. WRC föraren Pontus Tidemand som påbörjat sin satsning inför 2020. Pontus besöker montern fredag 18/10 mellan
klockan 13-16.

Gratis kaffeupplevelse.
Möt sveriges kändaste barista Pontus Roos i vår monter. Han fixar dig en Caffè macchiato, Cappuccino, Caffè latte eller en vanlig slät kopp kaffe. Pontus är även en av de främsta i kaffekonst. Utmana honom!

Skyddshjälmen med MIPS.
Tävlande och besökare i vår monter har även möjlighet att känna på hjämen alla på LinkedIn pratar om. Guardio – världens första och enda bygghjälm med inbyggd MIPS.

Mässerbjudande!
Alla besökare får 7% rabatt på spiraltrappan “PERFORM” under resten av 2019.

Håll dig uppdaterad om vad som sker i ABC Solutions