Nyheter från ABC Solutions

NYHET! 1-dagarstrappan.

Ny plasma till vår nya utbyggnad

Byggs av moduler som gör trappan enkel att montera och demontera. Kombinera sidostycken med önskad stegbredd från vårt lager. Höjden på trappan bestäms av antalet moduler i 185 mm. Kombineras upp till 16 moduler, vilket ger en totalhöjd på 2960 mm.
Läs mer om vår lagerförda modultrappa här!

Del av utbyggnaden Nya medarbetare.
ABC Solutions fortsätter att växa. I Januari började både Linda och Stefan hos oss. Linda kommer att jobba med administration, logistik och ekonomi. Stefan har lång erfarenhet som säljare i branschen och kommer bli ansvarig för att utöka våra marknadsandelar i Norge. ABC Solutions önskar er varmt välkomna.

 

Ny broschyr, spiraltrappor!

Ny plasma till vår nya utbyggnad

Nu kan du ladda ner vår nya broschyr som presenterar våra lättmonterade spiraltrappor. Innan månadens slut kommer även våra kunder att få ett tryckt exemplar i brevlådan. Vill du försäkra dig om att även du får en? Maila din kontakt hos oss, så kommer den på posten omgående. Din kontakt på ABC Solutions hittar du här.

Del av utbyggnaden NYHET! Modulräcke 2000 mm.
Efter flera kunders önskemål om ett priseffektivt industriräcke, har vi nu en ny rörböjmaskin i produktionen, för produktion av 2000 mm modulräcken. Modulräcket kan levereras för sid eller toppmontage. Samt med eller utan sparklist.

 

Nytt år, mycket nyheter!

Ny plasma till vår nya utbyggnad

Inför 2015 har vi så mycket nyheter att vi knappt vet vart vi skall börja. Så vi tar dom en efter en.

Del av utbyggnaden Utbyggnad och maskininvestering
Utökad produktionskapacitet med upp till 40%, tack vare utbyggnad och investering i flertalet nya maskiner. Bland annat en helt ny, kraftfull plasmaskärare, en ny rörböjmaskin samt en hjullastare.

 


Nya medarbetare Nya medarbetare
Ytterligare 24 års erfarenhet och kompetens läggs till i personalstyrkan. Magnus och Anders har nämligen 11 respektive 13 års erfarenhet med sig. Vi är mycket stolta över att ha dessa herrar hos oss sedan slutet av 2014.
Magnus, rådgivning & försäljning, Östsverige
Anders, konstruktion & produktutveckling

Utökat lagerdjupLager & Logistik
Under året ökar vi lagerdjupet på gallerdurk, entrégaller och steg. Lagret har flyttats till Karlstad, vilket geografiskt ligger rätt för logistik till både svenska och norska marknaden.

Nytt transportavtal, som vi tror säkrar transporterna både tids- och kostnadsmässigt.


Del av utbyggnadenUppdaterad hemsida och produktkatalog
Som du ser är hemsidan uppaterad och kommer fortsätta uppdateras med ny information under hela året. Inom det närmsta halvåret kommer vi även att släppa 5 produktkataloger. En för var och en av våra huvudprodukter. Del 1, raka trappor är redan klar. Klicka här för att läsa den online. Du kan även maila din kontakt hos oss, så sänder vi den på post.
2015 © ABC Solutions Holding AS