Glasräcket, SmartRail

SmartRail, Glasräcke

Äntligen kan vi erbjuda dig ett säkert glasräcke. SmartRail. Ett modulbaserat glasräcke med äkta säkerhetsglas. Lättmonterat, snabb leverans och till ett pris du inte trodde var möjligt.

ABC Solutions är den enda firman i Norge och Sverige som kan erbjuda glasräcket SmartRail. Kontakta för offert idag!

Patentregistrerad lösning. Ett säkert glasräcke.

En sak är säkert, SmartRail glasräcke! Det är bevisat.

Test av glasräcke, linjelast

5,1 kN linjelast

När testet för gällande krav (upp till 3kN) var klart visade glasräcket SmartRail ingen antydan till skada eller deformation. En mycket säker konstruktion av glasräcke.

Godkänt vid kraftigast möjliga smäll, 1200kg.

Pendeltest

Glaset i räcket är härdat, laminerat och värmebehandlat. Samt har polerade kanter. Efter testet fanns ingen antydan till skada eller deformering. Ett äkta säkerhetsglas!

Räcke av glas blir mer och mer modernt i både privat och kommersiell miljö. Med SmartRail kan du enkelt och snabbt montera räcket själv. Den patentregistrerade lösningen är av typen modulräcke i aluminium, som kan pulverlackeras i önskad RAL-kulör.

Säkerhetsglaset är 8,76 mm och härdat, laminerat och värmebehandlat. Samt har alla kanter polerade. Vår glasproducent är GFAB Lindberg & Co, Sverige. Aluminiumprofilerna tillverkas av Hydal Aluminium, Norge.

SmartRail glasräcke blir skräddarsytt efter ditt projekt. Självklart levereras räcket efter gällande normer. Och som visats ovan, klarar det testerna från SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut med mycket goda mariginaler.

En säk är säkert!
SmartRail glasräcke, från ABC Solutions.

 

2015 © ABC Solutions Holding AS